קורס נאמני תברואה

524 צפיות
פתיחה: 13/12/17
היקף שעות: 20
מספר מפגשים: 5
שעות המפגש: 08:30-13:30
ימי הקורס: רביעי
מיקום: ירושלים
הרשמו עכשיו
יש לכם עסק בתחום המזון בירושלים? בואו ללמוד כיצד לעבוד באופן נכון, בטוח ובריא בעסק שלכם!
מט"י ירושלים, בשיתוף האגף לקידום עסקים בעיריית ירושלים ומשרד הבריאות, מפעיל תכנית ייחודית לתפעול נכון של עסק בתחום המזון, המלמדת כיצד לפעול על פי תנאי תברואה נאותים בבתי אוכל. 

אודות התכנית- מאפיינים ומטרות:
התכנית מספקת את המידע החשוב להתנהלות נכונה בכל הקשור לבטיחות ובריאות בטיפול במזון בעסק שלכם. 
במסגרתה נלמד כיצד לטפל בכלים ובציוד לעבודה במטבח, נלמד אודות מערכות בקרת איכות בעסקי מזון בכלל ובבתי אוכל בפרט, כיצד לטפל במזון בצורה נכונה, נדע כיצד למנוע ריבוי חיידקים במזון. כמו כן נלמד על בטיחות מזון והרעלות מזון, כולל ההיבט החוקי בבטיחות מזון והפיקוח על כך. 
המפגשים מועברים ע"י מומחית מטעם משרד הבריאות. 

הנושאים הנלמדים בתכנית
התכנית תספק לכם את המידע החיוני לניהול ותפעול נכון של עסק בתחום המזון.
בין תכני הלימודים נכללים הנושאים הבאים: 
- תנאי תברואה נאותים בבתי אוכל
- תקנות רישוי עסקים 
- תחזוקת מבנים 
- טיפול בכלים ובציוד לעבודה במטבח
- טיפול נכון במזון

הצטרפו אלינו לקבלת הכלים המעשיים להתנהלות נכונה ובריאה בעסק בתחום במזון!
מרצה:
לקורס הקודם לכל הקורסים לקורס הבא
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נציג שלנו יחזור אליכם בקרוב.
803
בוגרים
267
תעודות בשנה
58
קורסים והדרכות
34
ליווי עסקי חודשי
1672
כוסות קפה